dimecres, 11 de novembre del 2009

PROGRAMA BIBLIOTECA - ESCOLA.

Des de la biblioteca Ca'n Torro i juntament amb les escoles , es du a terme un projecte per tal d'apropar el món dels contes , llibres ... en definitiva la biblioteca , als infants .

farem diverses activitats al centre i visites a Ca'n Torro , aquesta setmana el divendres 13 , ens han convidat a fer una activitat a la biblioteca , així que els infants convé que duguin la motxilla d'aula ( ja que després tornarem i haurem de fer feina a classe) i una petita amb el berenar i aigua , no faran EF , així que no fa falta la bossa d'EF , si farem plàstica i lectura .

APROFIT PER CONTAR-VOS QUE AQUEST ANY NO ES DONARAN ELS PAPERS D'AVÍS DE NA MAGBLAU A CADA INFANT , SOLS ENS DONEN UN PER AULA I ELS HO ENSENYAM ALS INFANTS . ARA ENS HA ARRIBAT UN : NA MAG BLAU CONVIDA ALS NINS DE 3-5 ANYS DIJOUS A LES 17.15 h I INFANTS DE 6-8 ANYS 18.15 h . JO PROCURARÉ ESCRIURE LES DATES AL BLOG , PERÒ SI ÉS UNA ACTIVITAT QUE VOS INTERESSA PROCURAU ESTAR ATENTS , NORMALMENT ES FAN ELS DIJOUS CADA QUINZE DIES.

2 comentaris:

Pep Riutort ha dit...

Hola Marga,

Escric aquest comentari per felicitar sa feina que fas a n'es blog.

Crec que estaria be que informassis a tots el pares per poder aprofitarlo.

A noltros mos esta ajudant sabre sa tasca que li mandau.

Gracis.

Aula de primer B ha dit...

Hola Pep,

estic contenta que t'agradi el bloc.

Els infants varen escriure una nota a l'agenda per tal d'informar sobre el bloc. També el vivitam de tant en tant a la classe d'informàtica i sempre que penj alguna cosa nova els ho faig sabre.

Jo també crec que quantes més famílies mirin el bloc més útil és.

Salutacions.