dijous, 10 de desembre del 2009

Decoram per nadal.






Ja fa falta poc per les festes de Nadal , com ja sabeu vos vàrem demanar material de desfeta per decorar l'escola , ja ho tenim gairebé tot enllestit .

Les estrelles que els infants varen dur de casa les hem "forrat" amb papers de revista , utilitzant la tècnica del collage ( aquesta paraula als infants els ha fet molta gràcia ) , les hem penjat al passadís i ens ha quedat ben guapo .

Amb els bricks de llet , suc .. i els rodets de paper wc. hem fet un arbre de nadal . Hem pintat els rodets de vermell i verd , els hem decorat amb puntets daurats i plata .
Aquest arbre l'hem fet tota l'escola junta , cada classe havia d'enfilar una corda mooolt llarga i totes juntes les hem penjat al hall formant un arbre de nadal .

Les postals de nadal ja les heu vistes , vàrem utilitzar diferents tècniques , estampar , pintar amb ceres , pintar amb els dits i la que més va agradar als infants dibuixar amb bombolles de colors : vàrem posar dins un tassó pintura blanca , un poc de sabó i aigua i a bufar s'ha dit , sortien bombolles i després les vàrem estampar a la postal .

Vos pos un parell de fotos de tot aquest procés , intentaré fer una de l'arbre del hall , encara no la tenc .

3 comentaris:

mama de Carlitos ha dit...

Enhorabona, heu fet unes estrelles guapíssimes!

mama de Carlitos ha dit...

carloss eveu fet unes estrell

mama de Carlitos ha dit...

carloss eveu fet unes estrell