divendres, 24 de setembre del 2010

deures 24-9-2009

Hola,

com heu pogut veure aquesta setmana no he pogut penjar cap fotografia ... no passau pena que en tenim , però no he tengut temps de penjar-les , miraré de fer-ho la setmana vinent.

Els deures d'aquest cap de setmana són:

Set i mig pàgines 4 ( han de pinatr el nombre que fa falta per arribar a l'altre p.e. si tenen 75 i han d'arribar a 80 pinten el 5 , d'aquesta manera es com nosaltres els ho explicam : posen el 75 al cap i amb els dits conten fins arribar a 80 , el nombre que queda als dits es aquell que han de pintar)
la pàgina 5 és de restes , és important que ho facin així :

14- 8 no feim a 14 li llevam 8 feim de 8 per arribar a 14 ( de la mateixa manera que abans el 8 al cap i amb els dits contam fisn arribar a 14)

Esper que m'hagi explicat un poc i que vos serveixi d'ajuda.


També hem de fer la fitxa del conte , ja sabeu que teniu fins dijous , aquest any els contes són més complicats . Com ja vàrem dir la fitxa és una mica diferent , quan diu resum , hi ha molts infants que encara copien la frase que més els ha agradat com l'any passat , jo els explic que és com si contassim la pel.lícula que vàrem veure un dia al cinema , no tornam a contar tot allò que vàrem veure sols allò més important ...
Quan demanam t'ha agradat i per què ? no val dir perque si o perque és guai , divertit ... ho han d'explicar una miqueta més .

Aquest any miram molt escriure majúscula a començament de frase , després de punt .
Han d'escriure nom i llinatges i la data llarga .


i qui ha llegit fins aqui , mltes gràcies i BON CAP DE SETMANA !!!!!