dijous, 23 de desembre del 2010

Festeta de Nadal i arribada dels patges a l'escola.

Ahir a la classe vàrem fer una petita festa per menjar la coca de torró que havíem fer i compartir uns moments divertits ara que ja hem acabat tota la feina d'aquesta avaluació i que les vacances ja arriben .

Els nins i les nines de segon A i B ens vàrem juntar a una aula i vparem berenar tots junts , coca , magdalenes , suc , batut de xocolata ... i vàrem ballar mooooolt les cançons dels cd's que els infants portaren i algunes que vàrem sentir per internet . Tenim autèntics artistes del ball a les dues classes !!!!!!

Després del pati va ser l'hora d'anar a veure als patges reials , a classe havíem fet una carta demanant alguna cosa per la classe , que per casa ja ho saben que en demanaren més !!! Vàrem anar al menjador de l'escola els infants d'infantil i de primer i segon . Per acabar els patges ens varen donar caramels a tots .

I bé a esperar l'arribada dels reis a veure si ens han fet cas i ens porten tot allò que hem demanat.



2 comentaris:

Pep Riutort ha dit...

BON NADAL I BONES FESTES !!!!!

Que no hi ha fotos des xocolate?
Na Catiana mos havia contat que n'hi havien fet una molt divertida i ella esperava que fos a internet ...

Alerta als torrons... :-)

Unknown ha dit...

Doncs si que es vera que hi ha fotos de la xocolatada i SIIIII na Catiana en té una de molt xula , però ... el dia de la xocolatada i de les nadales no hi va haver temps de res més i haurem d'esperar a després de Nadal per penjar-les .

BONES FESTES !!!!

Un beso Catiana.