dilluns, 22 de novembre del 2010

Na Mag Blau ens convida ...

Divendres passat va ser un dia molt especial , per començar vàrem anar a Ca'n Torro ja que na Mag Blau ens havia convidat .

Na Mag Blau ens va explicar moltes coses de les diferents sales de la biblioteca , la sala del peix fantàstic , la sala de Harry Potter... vàrem escoltar molt atents ja que na Mag Blau ens va dir que després ens faria una sorpresa on hauríem de contestar coses de la biblioteca .

Després d'aquesta petita explicació va arribar el moment que més ens agrada , el moment d'escoltar el conte , aquest cop va tocar un conte clàssic anomenat EL GAT AMB BOTES .

I... tal i com na Mag Blau ens havia dit ens va fer una sopresa un joc molt divertit de preguntes i respostes que ens va encantar .

També ens varen deixar en prestec un parell de llibres , tots de contes clàssics , ja que es la temàtica que volem triar per la mostra de teatre d'aquest any. Ja veurem que en sortirá .

Ahhhh aprofitam per recordar que si ens feim el carnet de la biblioteca podem anar-hi treure llibres , jocs , consultar els ordinadors ... sols hem d'anar amb els pares i emplenar uns formularis.