dijous, 7 d’octubre del 2010

El nostre llibre de contes .

Hola,

com ja vàrem comentar a la reunió d'inici de curs i a la circular informativa "Resum reunió inci de curs" aquest any volem continuar amb la tasca tan guapa , motivadora ...que vàrem iniciar l'any passat amb l'activitat el conte viatger , com que aquest any ja som més grans ho farem amb l'objectiu de millorar l'expressió escrita i per això aquest cap de setmana possarem ja en marxa EL NOSTRE LLIBRE DE CONTES.

Els infants s'enduran un fitxer d'anelles amb una "funda de plàstic " tamany DIN A4 ( fol) el dia d'entrega de la carpeta és Divendres i l'han de tornar el divendres següent a les 9 h . Durant la setmana han de fer un conte , la temàtica és lliure i l'estil també . L'única condició és que el tamany màxim de les fulles ha de ser DIN A4 , ja que ho hem de guardar dins les "fundes de plàstic".
El divendres els infants ensenyaran als companys el seu conte i el contaran ( contar no vol dir llegir fil per randa , implica que els infants han d'haver practicat un poquet a casa per no haver de mirar continuament les lletres ) .

Com l'any passat les famílies poden col.laborar amb els infants . Pensau però que heu de fomentar tant la imaginació dels infants com que desenvolupin l'expressió escrita , es a dir els podeu ajudar però ells han de participar al màxim.


Moltes gràcies per la vostra col.laboració .